| Nieuws

Verslag Gemeente ontmoetingsavond

Zondagavond 17 december is er een gemeente-ontmoetingsavond geweest.

Zondagavond 17 december is er een gemeente-ontmoetingsavond geweest. We hebben het gehad over de plannen, leiderschap, de begroting en ontmoeting in de gemeente. 

We stonden bij de opening van de avond stil bij dat we leven in advent en dat we daarin ook ons uitstrekken naar de wederkomst van Jezus. Deze zal net zo zeker komen, als dat we nu met zekerheid de geboorte van Jezus vieren. We kunnen ons in ons functioneren als gemeente blindstaren op wat niet goed gaat, maar we kunnen ons ook in onze gebrokenheid uitstrekken naar Jezus die komt en herstel en heelheid brengt. Dat perspectief is anders en helpt ons om elkaar in dat Licht te zien.

Er was mogelijkheid om vragen te stellen vanuit de gemeente, van het leiderschap tot het kerk-zijn in Apeldoorn en de verhouding tot andere gemeenten. Ook keken we naar de toekomst en ruimte voor nieuwe plannen en mogelijkheden, zoals het kidswerk, en facilitaire zaken. 

Het is echter allemaal werk wat we mogen doen onder de zegen van God aan het werk van de kerk in Apeldoorn. Dit vraagt gebed van de gemeente.


Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Kids
"Ik hoop dat de Kids groeien in persoonlijke relatie met God en Jezus."
| Nieuws
Pre-order de nieuwe jongerenbijbel via Mozaiek