Mozaiek Teams/meebouwen

Onze teams bouwen mee aan Mozaiek. Op zondag zie je ze als je aan komt rijden, ze je welkom heten of je een kop koffie aanbieden. Het zijn de mensen die voor je bidden, die alle stoelen klaar hebben gezet, die muziek maken of je kinderen leren wie God is. Iedereen mag meedoen in de Mozaiek Teams. Ook als je Mozaiek nog maar net leert kennen.

In teams groeit je vriendschap God en met elkaar

In teams ontstaan vriendschappen. Je trekt op met elkaar, leert van elkaar en bidt voor elkaar. Je relatie met God groeit!

Veilig kerk zijn

Voor iedereen die meebouwt aan Mozaiek055 en of de kerk bezoekt willen we een veilige plek zijn. Dit betekent niet alleen dat we diverse vrijwilligers binnen Mozaiek055 vragen een VOG en een gedragscode te ondertekenen, maar ook dat we proactief en preventief zijn in het hebben van een dialoog over veilig kerk.

Vertrouwenspersonen

Bij een veilige cultuur hoort een team van vertrouwenspersonen. Binnen Mozaiek055 kennen we zowel interne vertrouwenspersonen als externe vertrouwenspersonen. Corine Filius is de interne vertrouwenspersoon. Zij is te bereiken via: [email protected].

Extern is Mozaiek055 aangesloten bij SEM (Stichting Evangelisch Meldpunt). Voor meer info, zie: wijzijnsem.nl