Grow

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Dat zeggen we steeds bij Mozaiek. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Grow helpt je groeien. Zodat er verandering komt in je leven. En God meer zichtbaar wordt thuis, op werk of op school. Iedereen mag meedoen met Grow.

We organiseren verschillende soorten avonden rondom allerlei thema’s. Zo staat er vast en zeker wat op de agenda wat ook bij jou past. Wat voor avond we ook organiseren, centraal staat jouw groei. En omdat we geloven dat je groeien samen doet, is er altijd ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Luisterend bidden

Wil je meer groeien in de intimiteit met God, om daar vanuit Zijn stem beter te verstaan? Misschien is de cursus 'Luisterend bidden' dan iets voor jou. In deze cursus willen we op verschillende manieren leren luisteren naar Gods stem. We gaan van start op donderdag 23 mei.

Praktische informatie:

  • Waar: FSG gebouw (boven)
  • Wanneer: donderdagavond 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni en 27 juni
  • Hoe laat: 20:00 - 21:45 uur (19:45 inloop)
  • Kosten: bij aanmelding vragen we een eigen bijdrage van €10,50. Als deze kosten een belemmering zijn om mee te kunnen doen, laat dat dan weten bij je aanmelding.
  • Hoe kan ik mij aanmelden: meld je aan door hieronder een ticket te bestellen.

Klik op 'lees meer' om je aan te melden voor de cursus.

Introductiecursus Mozaiek055

De introductiecursus wordt meermaals per jaar gegeven en biedt iedereen die meer wil weten over Mozaiek de kans om kennis te maken. In de introductiecursus staan we stil bij de identiteit van de gemeente, visie, missie, cultuur, leiderschap, de verschillende bedieningen en nog veel meer. Er is volop ruimte voor dialoog en ontmoeting met andere Mozaiekers.

Stel Grow een vraag

Je mag ons altijd mailen via [email protected]. We vinden het leuk om je verder te helpen.  

Alpha Cursus

Bij Alpha staat de vraag centraal: ‘’Wat geloof jij?’’ en… ‘’is er meer?’’ Wij geloven in Alpha en moedigen iedereen die meer wilt weten over het christelijke geloof aan om een Alpha-cursus te volgen. Tijdens deze cursus van 12 avonden is er alle ruimte voor vragen. Je gaat samen met andere een reis aan om te ontdekken wat ‘geloven’ voor jou betekent.

Benieuwd? Check de agenda

“Door deel te nemen aan Alpha heb ik ontdekt
dat ik nooit meer eenzaam hoef te zijn en dat ik dankbaar kan zijn voor het leven!”

- Deelnemer Alpha cursus

Wil jij meehelpen bij Grow?

Meld je dan hier aan.