Worship en productie

Van camera tot muziek en van visueel tot techniek. Alles wat te maken heeft met het vormgeven van onze samenkomsten valt onder worship en productie. Samen met een heel groot team werk je aan onze wekelijkse diensten. We doen er alles aan om het verhaal van Jezus te vertellen aan iedereen die komt.

Vacatures

Kwartiermakers gezocht voor Team Op- en Afbouw

Hang je zaterdagavond een beetje op de bank en ga je doordeweeks naar de sportschool? 🙂 Draai het om en kom eens in de maand op zaterdagavond ongeveer anderhalf uur helpen de FSG-zaal op te bouwen voor de zondagsdienst. 

Help mee het podium op te bouwen, vloermatjes te leggen en stoelen te plaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor ontmoeting tijdens een korte pauze met een hapje en een drankje. Het is fijn als je die zondag ook helpt de boel weer op te ruimen, met z’n allen gaat dat best rap. Geen oppas? Geen probleem. Kinderen vinden het erg leuk om mee te helpen. Zo kunnen ze bijv. de verkeersbordjes klaarzetten in de gang, plakband plakken op de vloer, matjes leggen, sta-tafels uitklappen en stoelen tellen en rechtzetten. Het is qua tijd de kortste bediening, slechts 2 uur per maand, maar van grote betekenis..! 

Om een indruk te krijgen van het opbouwen op zaterdagavond zijn hier onze promotievideo en een drone-opname te bekijken. Het gaat om 1 keer per maand slechts 2 uur (zaterdagavond 19:45 - 21:00 en zondag 12:15 - 13:00). 

Aanmelden kan via [email protected]

Ja ik wil meehelpen!

Team Geluidstechniek

Zorgen dat we goed en mooi geluid hebben tijdens de samenkomsten. Dat is wat wij doen. Weet jij ook hoe je dat doet óf wil je dat leren? Kom dan bij ons team!

Team Lichttechniek

Wij zorgen ervoor dat alles tijdens de diensten goed uitgelicht wordt. Weet jij hoe je dat doet óf wil je dat leren? Kom dan bij ons team!

Team Visueel

Wij zorgen ervoor dat je mee kunt zingen met de liederen en ondersteunen de diensten met beeld. Heb je een beetje gevoel voor muziek en beeld of wil je dat wel leren? Je bent welkom in ons team.

Productieleiders

Alles in goede banen leiden voor én tijdens de samenkomst. Dat is waar wij goed in zijn. Ben jij een écht organisatietalent? Dan hebben wij je nodig!

Team Worship

Team Worship zorgt voor aanbiddingsmuziek tijdens de samenkomsten. Ben jij muzikant of zanger? En wil je jouw talent ontwikkelen en inzetten bij Mozaiek? Kom dan bij Team Worship!