Care

Care is er voor je. Je bent welkom zoals je bent. Wat je verhaal ook is. Waar je ook mee zit. Wat je vraag ook is. Of je God kent of nog niet zo goed, deel bent van Mozaiek of niet, jong of oud. Care is er voor je.

Care is geen professionele hulpverlening. Maar er wel ondersteunend aan. Welke vraag je ook hebt, wat je verhaal ook is en hoe je relatie met God ook is. Wij willen naar je luisteren. En met je praten. Samen zoeken we God.

Heb je een vraag aan Care? Stuur ons een mail via [email protected] of gebruik het formulier hieronder. We helpen je graag.

Jouw vraag aan Care

Als iedereen naar iemand omziet,
wordt iedereen gezien

Care, Mozaiek055

Iedereen kan helpen

Heb jij hart voor mensen? Wil jij anderen verder helpen? Met ze meelopen en samen God zoeken? Kom dan bij Care. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Meld je hieronder aan via het formulier.

Ja ik wil meehelpen bij Care

Veilige kerk

Binnen Mozaiek055 werken we met een protocol waarin we vrijwilligers vragen bewust, verantwoord en vertrouwelijk om te gaan met datgene wat ze tijdens het uitoefenen van hun rol ten gehore komt. We willen een veilige setting creëren voor jouw verhaal. Alles wat je hen in de loop van de begeleiding vertelt, behandelen zij (natuurlijk) vertrouwelijk.