| Muskathlon Kenia

Muskathlon 2024!

Sietse Auee en Ben van Dieren hebben een belangrijke oproep voor jullie in verband met de Muskathlon in Kenia 2024. Ze willen je vragen om mee te doen en hun te helpen het streefbedrag van €20.000 of meer te bereiken en het enige wat je hoeft te doen is lege statiegeldflessen sparen.

Wat kun je doen?

1. Bewaar je lege statiegeldflessen: In plaats van je lege flessen in te leveren, kun je ze bewaren.

2. Deponeer ze in de blauwe kliko op zondag: Elke zondag kun je je gespaarde statiegeldflessen in de blauwe kliko doen. Daar zullen we ook laten zien hoe ver we zijn met ons streefbedrag.

3. Verspreid het woord: Vertel je vrienden, familie en collega's over onze actie. Samen kunnen we een positieve impact maken.

En laten we niet vergeten dat Mozaiek Kenia een wezenlijk onderdeel is van onze kerk. Met deze actie willen we niet alleen onze medemensen in Kenia ondersteunen, maar ook laten zien hoe sterk onze gemeenschap is en hoe we samen een verschil kunnen maken.

Wanneer?

Onze actie loopt van 3 september 2023 tot en met 28 april 2024.

Met jouw hulp kunnen we levens veranderen en hoop brengen naar Kenia. Bedankt voor je steun en betrokkenheid! Samen kunnen we het verschil maken.

Geven

Wil je een financiële bijdrage doen voor de verdere (op)bouw van Mozaiek055?
Dat kan door Mozaiek055 structureel te ondersteunen of een eenmalige donatie te doen. Ga naar onze website om een machtiging in te stellen door hier te klikken. Natuurlijk kun je je gift ook direct overmaken naar rekeningnummer NL74RABO0366460455. Alvast hartelijk bedankt!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Kids
"Ik hoop dat de Kids groeien in persoonlijke relatie met God en Jezus."
| Nieuws
Pre-order de nieuwe jongerenbijbel via Mozaiek