| Muskathlon Kenia

Oliebollen Actie

Dit feestseizoen slaan de Muskathlonners en WAY de handen ineen voor een smaakvolle missie - onze gevulde oliebollenactie!

We nodigen jullie uit om deel te nemen aan dit heerlijke initiatief en een bijdrage te leveren aan Muskathlon én onze WAY. 

Hoe kun je deelnemen? Simpel! Bestel jouw verse oliebollen via deze link of vul een formulier in dat beschikbaar is in de zaal op zondag. We hebben deze geweldige lekkernijen met zorg bereid en zijn er zeker van dat het je zal smaken. 

Wat maakt deze actie extra bijzonder? De opbrengst wordt eerlijk verdeeld tussen de Muskathlonactie en WAY. WAY heeft ons royaal geholpen bij zowel de verkoop als het inpakken van deze heerlijke traktaties.

Met de opbrengst ondersteun je niet alleen onze medemensen in Kenia, maar draag je ook bij aan de ondersteuning van de jeugd in onze gemeente. Samen kunnen we het verschil maken!

Laten we samen streven naar het succes van deze actie en een verschil maken in de levens van anderen. Bedankt voor jullie deelname!

Hoe Kan Je Bestellen?

Bestellen is een eitje! Via de link of het scannen van de QR-code haal je binnen een paar klikken de smaakvolle oliebollen in huis. Een losse oliebol kost €1,10 en voor €10 heb je een zak met 10 onweerstaanbare oliebollen. Draag bij aan een smaakvolle start van het jaar en steun tegelijkertijd twee prachtige initiatieven. Bestel nu en laat het genieten beginnen!

Waar en wanneer kan ik de oliebollen ophalen?

Je kan de oliebollen ophalen bij Mozaiek055 op zaterdag 30 december in het FSG gebouw tussen 10:00 – 12:00 uur. Voor €2,50 kun je een oliebol proeven onder het genot van warme chocolademelk.

Met vriendelijke groet,

Team Muskathlon en WAY

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Kids
"Ik hoop dat de Kids groeien in persoonlijke relatie met God en Jezus."
| Nieuws
Pre-order de nieuwe jongerenbijbel via Mozaiek