| MeebouwenDiensten

Oproep kerst

Laten we samen het kerstfeest tot een bijzondere gebeurtenis maken.

Een gemeente wordt pas echt een thuis als we er allemaal voor elkaar zijn. Deze gedachte kwam afgelopen zondag aan bod en het raakt ons. Het is een oproep en een beroep op ons gemeenschapsgevoel.

Grootse daden zijn niet altijd nodig, maar samen dienen is essentieel. Zelfs de kleinste bijdragen maken een verschil, ook al denk je misschien dat het onbeduidend is. Het is wél betekenisvol. Mensen kijken naar elkaar uit, en jouw inzet wordt gezien en gewaardeerd.

Met het naderende kerstfeest hebben we nog dringend behoefte aan vrijwilligers voor Team Welcome. Wat houdt het in? Het schenken van koffie, thee, chocomelk, en het begroeten van mensen aan de deur. Jouw stralende aanwezigheid draagt bij aan een warme kerst voor iedereen.

Denk niet dat jouw bijdrage te klein is. Elke hulp is waardevol. Laten we samen het kerstfeest tot een bijzondere gebeurtenis maken. Als gemeenschap kunnen we dit. We rekenen op jouw hulp.

Samen maken we van kerst een speciaal moment voor iedereen > Meld je aan om te helpen bij één van de diensten


Wat hebben we nog meer nodig: kerstbomen, kerstkransen en kerstballen. Aankomende zondag (17 december) kun jij je kerstbal(len) achterin de zaal inleveren. Toch nog even sparren over jouw bijdrage met kerst? Ook hiervoor staan we voor je klaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
De nieuwe NBV21 jongerenbijbel is uit!
| Kids
"Ik hoop dat de Kids groeien in persoonlijke relatie met God en Jezus."
| Nieuws
Pre-order de nieuwe jongerenbijbel via Mozaiek