WAYworkers

De visie van We Are Young is: To be, To belong, To be loved. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten. Jij bent geliefd! Vanuit dit geloof bouwen we aan WAY. En daar hebben we jou voor nodig. Want de liefde die jij ontvangt, mag je weer uitdelen. We zoeken jou om als jeugdleider te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God.

Vacatures 055

WAYworker 12+

Als WAYworker ben je aanwezig op de jeugdavonden die elke maand zijn. Samen met je team van WAYworkers bereid je de avond voor en zet jij een tof programma neer voor onze jongeren van 12 t/m 14 jaar.

WAYworker 15+

Samen met het team van WAYworkers organiseer je jeugdavonden voor de jongen van 15 t/m 17 jaar. Als WAYworkers ben je aanwezig bij de jeugdavonden die 1 keer per maand plaatsvinden.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt passie voor Jezus en voor jongeren.
  • Je probeert zoveel mogelijk een weerspiegeling van Jezus te zijn in je dagelijkse leven en wilt daarin een voorbeeld zijn voor de jongeren.
  • Je stemt in met de visie en missie van Mozaiek055 en WAY en wilt actief meebouwen aan de cultuur binnen het jeugdwerk

Neem dan vooral contact op met Loretta van Schie via [email protected] om de functie te bespreken!